Mâine, începând cu ora 8.00, Termoficare Oradea întrerupe furnizarea apei calde pentru şase puncte termice din municipiu, pentru a putea fi realizate lucrări de înlocuirea a unor tronsoane de reţea primară în zona intersecţiei b-dului Decebal cu str. Ştefan O. Iosif şi în Parcul Nicolae Balcescu.

Pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare a rețelei de transport a energiei termice, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport”, azi 17 august, de la ora 8.00, se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din  punctele termice termice: 522, 523, 825, 904, dar și de la punctele termice ce deservesc blocurile ANL Decebal, Biblioteca Județeană, Muzeul Țării Crișurilor, Colegiul Economic „Partenie Cosma”, căminele Garnizoanei, sediile ITM și Oficiul de Cadastru. Termoficare Oradea menţionează că s-a luat această decizie pentru a putea fi derulate lucrări în zona intersecției bulevardului Decebal cu str. Șt. O Iosif și în Parcul Nicolae Bălcescu. Sunt afectaţi consumatorii situaţi pe străzile Horea (parțial), Sucevei, Matei Basarab, Armatei Române, Xenopol, Petre Ispirescu, Henri Coandă, R. Wagner, Calea Aradului (parțial) și bulevardul Decebal (parțial).

Reluarea furnizării apei calde şi a agentului termic primar se va face progresiv, până în seara zilei de vineri, 18 august 2017.

Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor, clienţii Termoficare pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).