Azi, 8 februarie, a avut loc o nouă extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2019.

La a treia extragere din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2019, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 1.081 de contribuabili înscriși, prin extragerea computerizată a fost desemnat câștigătorul Dumiter Daniel-Nelu, proprietar, de pe strada Dumitru Chirilă. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, ghișeele 3 sau 4 din Piramidă, începând de luni, 11 februarie, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.