După mai multe reclamații venite din partea bihorenilor în ce privește lipsa marcajelor în zona Bitii, prefectul Ioan Mihaiu a anunțat, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural din data de 29 noiembrie, că şoseaua DN 76 va fi marcată provizoriu între Ștei și Bitii.

 

„Am avut foarte multe reclamaţii pe zona Bitii, referitor la lipsa marcajelor rutiere, iar în caz de vreme rea - ploi, ninsori -, există pericol de accidente din cauza vizibilității scăzute și a lipsei marcajelor”, a declarat prefectul Ioan Mihaiu în cadrul ședinței de miercuri. Acesta a menționat că la data de 27 noiembrie a început procedura de marcare provizorie a drumului până la finalizarea în primăvară a porțiunii respective.

„Marcarea provizorie se face după aceleași standarde, dar cu un alt tip de vopsea. Domnul director de la AZVI, care răspunde de sectorul respectiv, a dat asigurări că în două-trei zile, dacă vremea va permite, va fi terminat marcajul pe acea zonă. Este vorba despre întreaga zonă de la Ștei la Bitii”, a mai spus prefectul.