Una dintre cele mai apreciate și autorizate voci ale momentului în materie de politică externă și relații internaționale, Cristian Diaconescu, se va afla joi, 30 martie, la Oradea, fiind unul dintre invitații Colocviilor MȚC.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal continuă seria de manifestări cultural-științifice desfășurate sub egida Colocviilor Muzeului Țării Crișurilor, de această dată într-un format inedit, de tipul interviu-dialog. Cei doi protagoniști ai acestui eveniment vor fi dr. Cristian Diaconescu și conf. univ. dr. Simion Eduard, Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării. Evenimentul va fi deschis de prof. univ. dr. Gabriel Moisa, manager al Muzeului Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal.

Organizat de instituția muzeală împreună cu Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării - Universitatea din Oradea și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, evenimentul va avea loc joi, 30 martie, în sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române, nr. 1/A), cu începere de la ora 17.00.

Tematica propusă este una diversă și cuprinzătoare, plecând de la războiul din Ucraina, dar atingând o paletă foarte largă de teme de interes din sfera geopoliticii, relațiilor internaționale și politică externă.

Intrarea este gratuită, în limita a 150 de locuri!