În sala de concerte „Enescu - Bartók” a filarmonicii orădene, joi, 13 octombrie, de la ora 19.00, va avea loc un concert aniversar, „Paula Seling, 25 de ani de carieră artistică”, sub bagheta maestrului Andrei Tudor.

Joi, 13 octombrie, de la 19.00, în sala de concerte a filarmonicii orădene, va avea loc concertul aniversar „Paula Seling, 25 de ani de carieră artistică”.

Artistă completă, Paula Seling este solistă, compozitoare și producător muzical, fiind un dar divin pentru toți cei care o ascultă, un dar născut chiar în ziua de Crăciun. Cu o carieră impresionantă pe marile scene ale industriei muzicale autohtone și internaționale, Paula Seling aniversează 25 de ani de carieră artistică la Filarmonica de Stat Oradea, alături de invitați speciali: Monica Anghel, Aurelian Temișan, Vlad Miriță, Ovidiu Lazar și Reformers Band, sub bagheta maestrului Andrei Tudor.

„Seara se anunță a fi un regal muzical și se înscrie în seria de evenimente organizate la nivel local cu ocazia Zilei municipiului Oradea, sărbătorită la 12 octombrie”, anunță Filarmonica de Stat Oradea.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii sau online, pe: https://www.bilete.ro/.../concert-aniversar-paula-seling...