Teatrul Regina Maria va aplica condiţiile de siguranţă impuse de Guvern la nivel naţional, prin completarea Hotărârii CNSU nr. 28 din 14 mai, stabilind o serie de reguli valabile la evenimentele indoor şi outdoor.

Astfel, în conformitate cu Hotărârea nr. 32 din 27.05.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de Covid-19 și completarea Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28 din 14.05.2021, condiţiile de acces la spectacolele şi evenimentele outdoor presupun: prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore; prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore; dovada vaccinării împotriva Covid-19, cu 10 zile de la finalizarea schemei complete. Aceste cerinţe sunt impuse la nivel naţional, pentru a putea fi permis accesul la evenimentele outdoor fără obligativitatea purtării măştii. Prezentarea unui test cu rezultat negativ sau a dovezii de vaccinare nu este obligatorie pentru copii, iar copiii cu vârste mai mici de 5 ani nu sunt obligaţi să poarte mască.
În ceea ce priveşte evenimentele care se desfăşoară în sălile de spectacole, pentru a avea acces nu este nevoie de prezentarea unui test cu rezultat negativ sau prezentarea unei dovezi de vaccinare. În schimb, în sala de spectacol, rămâne obligatorie purtarea măştii de protecţie, precum şi asigurarea unei distanţe de 1,5 m între persoane în zonele de acces, la toalete şi la ieşirea din teatru. Ca şi până acum, fiecare participant va fi termoscanat la intrare, iar mâinile vor fi dezinfectate cu un dezinfectant avizat, pe bază de alcool, pus la dispoziţie la intrare.
Intrarea şi ieşirea publicului se va efectua gradual.