Districtul Provizoriu Kiwanis România va fi condus de o orădeancă în anul kiwanian 2020-2021. Aleasă în cadrul unei ceremonii desfăşurate online, din pricina pandemiei, Carmen Polman este membru fondator al clubului Kiwanis Art Oradea.

Orădeanca Carmen Polman este noul guvernator al Districtul Provizoriu Kiwanis România, în anul kiwanian 2020-2021. Ceremonia de transmitere a conducerii s-a desfășurat în acest an online, din motive care ţin de siguranţa participanţilor, din ţară, dar şi de peste hotare, în timpul pandemiei Covid. Kiwaniană din 2010, Carmen Polman este membru fondator al clubului Kiwanis Art Oradea, club care susține tinerii talentați din judeţul Bihor prin acordarea de burse pentru participarea la diferite concursuri, dar şi prin organizarea unor cursuri şi evenimente extraordinare, de la concerte la expoziţii sau recitaluri de poezie.

„Împreună vom avea un an frumos, pe inima și sufletul kiwanienilor. Noi, kiwanienii, întotdeauna am făcut minuni, fiindcă am simţit la fel şi bunul Dumnezeu ne-a luminat minţile. Întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare. Este miracolul de care are nevoie sufletul, pentru a se putea hrăni cu multă iubire şi bucurie. Iar iubirea şi bucuria pe noi le dăruim zecilor de copii pe care-i ajutăm se întoarce înzecit la noi”, a spus Carmen Polman la preluarea funcției. Motto-ul ales de Carmen Polman pentru acest an este: „Ajută prin educaţie”.

La Convenția Extraordinară a Districtului Provizoriu Kiwanis România, în cadrul căruia a avut loc ceremonia, au participat peste 60 de membri kiwanis din țară, dar și din străinătate. Dintre aceştia, îi amintim pe reprezentanții Kiwanis Europa și Kiwanis Franța Monaco: Daniel Vigneron, Chris Decorte, Roger Villaume, Geneviève Donet, Elio Garozzo, Manfred Puchner, Jon Fadri Huder, Gerhard Gugenberger.

În anul 2019-2020, guvernatorul Districtului Provizoriu Kiwanis România a fost Ştefania Panea, membră Kiwanis, din oraşul Turnu Măgurele.