După sloganul „Orice lucru insignifiant contează”, 70 de copii și adulți din cadrul modulului de balet și dans Anette Classic Dance Oradea au luat parte miercuri, 24 februarie, la un eveniment inedit.

Astfel, copiii din cele șapte grupe, la finalul orelor de curs, au împărțit pe stradă și în parc un mic simbol de Dragobete, o inimă însoțită de o urare. Nu mică le-a fost mirarea copiilor când au văzut uimirea și bucuria celor pe care i-au întâlnit în cale, gestul copiilor fiind lăudat, încurajat și răsplătit, în unele cazuri, cu bomboane. Totodată, și o parte dintre părinții prezenți (grupa mică) au primit o mică surpriză din partea copiilor.

„Echipa care s-a ocupat de acest eveniment, și fără de care nu am fi reușit să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus, este formată din: Elin Ladanyi, Antonia Tomoiaga, Maria Nelly Hozso, Saskia Sorhent, Sztankovits Noemi, Giulia Fetea, o parte din grupul de performanță Reverb, fete cu vârste între 12/16 ani”, ne-a declarat instructoarea Ana Maria Toth, de la Anette Classic Dance Studio Oradea, organizatoarea evenimentului.

Timp de mai bine de patru ani, Anette Classic Dance Studio Oradea a organizat, în Oradea, cu diverse ocazii, spectacole de balet, la care au participat cursanții înscriși în cadrul modulului de balet al școlii.

„Timp de mai bine de patru ani, am încercat să cunoaștem și să aprofundăm lumea baletului, cursanții noștri reușind să asimileze atât numeroase variații din opere cunoscute, cât și improvizații din lumea dansului liric sau tematic. Cu o parte dintre cei înscriși la modulul de balet, am participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, culegând lauri de fiecare dată. Chiar dacă de un an trăim vremuri tulburi, împreună suntem puternici, iar iubirea față de Dumnezeu și față de aproapele nostru se află la loc de cinste în inimile noastre”, a adăugat Ana Maria Toth.