Orădenii pot deja să îşi plătească dările la bugetul local, municipalitatea anunţând că ghişeele din Piramidă au fost deschise începând de miercuri după-amiază, cu cinci zile înainte de termenul anunţat iniţial. Cei care vor să plătească online, trebuie să aştepte până luni, 15 ianuarie.

Primăria Oradea a devansat termenul de 15 ianuarie 2018, fiind reluată plata taxelor și impozitelor locale la ghișee începând cu după-amiaza zilei de miercuri, 10 ianuarie. De asemenea, a fost reluată eliberarea certificatelor, calculul impozitului, depunerea declarațiilor și rapoartelor de evaluare și alte activități specifice Direcției Economice.

Contribuabilii care îşi achită integral impozitul pe anul 2018 până la data de 31 martie beneficiază de o bonificaţie de 5%. Plățile vor putea fi efectuate: la casieria din Centrul de relații cu publicul, ghișeele 5-7 și 21-27; prin unităţile Direcţiei de Poştă, conform programului (orarului) fiecărei unităţi; prin unităţile CEC, conform programului (orarului) fiecărei unităţi. Cetățenii care doresc să plătească online impozitele, taxele, amenzile și parcările o vor putea face începând cu data de 15 ianuarie. Reamintim că plata online se poate face prin secțiunea de Plăţi Online de pe site-ul Primăriei Oradea (www.oradea.ro), prin intermediul www.ghiseul.ro sau prin intermediul aplicației MobilePay (link Google Play).