Primăria Oradea a anunţat că, începând din luna octombrie, de pe Aeroportul Oradea, vor fi operate zboruri directe către București și Londra, operate de compania aeriană HiSky.

Zborurile Oradea-Bucureşti vor fi zilnice, de luni până duminică, cu preţuri începând de la 39 euro, iar zborurile spre Londra vor fi programate în zilele de marţi, joi şi duminică, preţul unui bilet începând de la 59 euro.

„Pasagerii vor putea rezerva biletele pe site-ul oficial HiSky (hisky.aero) sau prin aplicația HiSky. Aceste zboruri vor oferi acces la întreaga rețea HiSky prin conexiunile de la București, incluzând și destinații internaționale precum New York. HiSky va opera aceste zboruri ca urmare a acordului de asociere în participație semnat în aprilie cu compania Air Oradea, susținută de Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor. Pe lângă zborurile regulate, HiSky va efectua și o serie de zboruri charter de pe Aeroportul Internațional Oradea. Vă invităm să profitați de aceste noi oportunități de călătorie și să rezervați biletele pentru primele zboruri directe din Oradea către București și Londra”, menţionează Primăria Oradea.