Cu ocazia Zilei Naţionale a României, de 1 Decembrie, pentru activitatea desfăşurată şi pentru modul de îndeplinire a acţiunilor, 26 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost recompensaţi prin avansarea în grad profesional.

Dintre aceştia, 9 sunt ofiţeri de poliție şi 17 sunt agenţi de poliție, toți avansaţi prin dispoziţie a conducerii inspectoratului. Printre ofițerii avansați în grad se află comisarul șef de poliție (noul grad) Alin Gherman, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Oradea, subcomisarul de poliție (noul grad) Cosmina Dat, șeful Poliției orașului Valea lui Mihai și comisarul de poliție (noul grad) Lucian Marian, șeful Secției de Poliție Rurală nr. 9 Cefa. Festivitatea de avansare a avut loc luni, 2 decembrie, în cadrul unei ședințe festive care s-a desfășurat în sala de ceremonii a IPJ Bihor, polițiștii avansați în grad fiind felicitați de conducerea instituţiei.

De asemenea, începând de luni, 2 decembrie, 24 de agenți de poliție, absolvenți ai școlilor de poliție de la Cluj și Câmpina, și-au început activitatea în cadrul poliției bihorene. Aceștia își vor desfășura activitatea la Poliția municipiului Oradea, la Poliția municipiului Salonta, la Poliția municipiului Marghita, la Poliția orașului Valea lui Mihai și la posturile comunale de poliție din cadrul IPJ Bihor.

.