Primăria Oradea a anunțat luni, 5 august, că Alina Silaghi a demisionat din funcția de director al Agenției de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), din motive personale.

Pe parcursul mandatului, Alina Silaghi a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea economică a orașului, coordonând proiecte importante și colaborând cu numeroși parteneri pentru a atrage investiții și a crea oportunități de afaceri în Oradea.

„Profesionalismul și dedicarea sa au fost apreciate de întreaga echipă și de partenerii ADLO. Primăria Oradea îi mulțumește doamnei Silaghi pentru munca depusă și îi dorește succes în toate proiectele viitoare”, se afirmă într-un comunicat al municipalității.

În acest context, Primăria Oradea se va asigura că, din data de 1 septembrie, odată cu demisia Alinei Silaghi, pe postul rămas vacant se va desemna un director provizoriu până la organizarea procedurilor de selecție.

Conform legislației în vigoare, mandatul actual al membrilor Consiliului de Administrație expiră la 30 martie 2025, astfel încât concursul pentru postul de director se va organiza de către noul Consiliul de Administrație, respectiv în perioada aprilie-mai 2025.