Se spune că alergarea este bună aproape pentru orice. Dar mai ales este binevenită pentru inima omenească. Clubul Lions Club Oradea vine în întâmpinarea acestei cerinţe de mare interes public, dar şi particular, organizând duminică, 23 septembrie, începând cu orele 10.00, un cros pe pista Ioşia, de 660 metri.

Evenimentul este destinat iubitorilor de alergare şi de sport, de menţinere a sănătăţii, pe următoarele categorii de vârstă: copii sub 12 ani - o tură (660 metri), tineri între 13-17 ani - două ture, tineri între 18-35 ani - două ture, oameni maturi de peste 35 de ani - o tură. Fiecare participant va primi câte un tricou special, iar cei clasificaţi pe locurile I, II şi III, vor primi diplome, medalii, obiecte, vouchere valorice şi  felicitările călduroase ale organizatorilor.

Pentru că participanţii vor câştiga nu numai o sănătate de nepreţuit, ci şi tricouri superbe, obiecte şi bani, toți cei interesați sunt invitați să participe în număr cât mai mare la cros, până nu se strică vremea şi să ne gândim mereu la maxima latinească: Mens sana in corpore sano (Minte sănătoasă în corp sănătos!). Cine aleargă, trăieşte mai mult şi mai bine!