Spectacolul „Magicienii Moșului” a fost foarte bine primit de publicul orădean, și nici nu știm dacă motivul a fost modul în care cei doi magicieni au adaptat spectacolul pentru a se potrivi perfect spiritului Sărbătorilor de Iarnă sau acest lucru s-a datorat apariției magice a lui Moș Nicolae...

Pe 5 decembrie, magicienii Eduard şi Bianca au prezentat, la Filarmonica de Stat Oradea, un spectacol de magie extraordinar, un stil de magie nou, modern, în care tehnologia s-a împletit armonios cu magia, iar elementele dintr-o simplă proiecţie video au prins viață. Timp de o oră, atât cei mici, cât și cei mari s-au putut delecta cu momente comice, interactive și captivante. Copiii au aflat povestea lui Moș Nicolae dintr-o perspectivă magică, au învățat că este mult mai plăcut să dăruiești decât să primești, și chiar au fost supuși unui mic test magic, pentru a vedea dacă anul acesta sunt sau nu pe lista copiilor cuminți. Toți copiii prezenți pe scenă au primit cadou de la magicieni, drept răsplată pentru curajul de a urca pe scenă în fața unui public atât de numeros. Magicienii s-au întrecut în momente magice impresionante, pentru a-i lămuri pe copii care este magicianul preferat al Moșului: Eduard sau Bianca. Desigur a fost egalitate, iar la final Moșul i-a răsplătit pe amândoi cu o ninsoare magică. Pe lângă atmosfera de poveste din sală, organizatorii evenimentului au asigurat spații special amenajate pentru poze cu întreaga familie cu Eduard și Bianca și chiar cu Moș Nicolae, iar la plecare, fiecare copil a primit o surpriză dulce, produsă ca prin magie de Moșul. „Spectacolul Magicienii Moșului este un proiect drag nouă și ne-am propus ca, în fiecare an, în data de 5 decembrie, să sărbătorim seara de Moș Nicolae într-un stil magic, așa că ne revedem anul viitor cu și mai multe surprize”, ne-au declarat magicienii Eduard și Bianca.

Eduard şi Bianca reprezintă, în momentul de față, cel mai bun duo de iluzioniști din România. La doar 20 de ani, cei doi au reușit să uimească o țară întreagă la renumitul concurs „Românii au talent”, unde au smuls ropote de aplauze cu numere periculoase, riscante și inedite, prezentate în premieră în România. Tinerii sunt printre singurii iluzioniști profesioniști din țară care pot susține spectacole special create pentru toate tipurile de magie: magie stand-up, micro-magie, magie pentru copii, mentalism, magie de scenă, spectacol de mega iluzii etc. Fiind vorba de un cuplu de magicieni, fiecare dintre cei doi aduce ceva special acestui duo atât de apreciat. Eduard Malița este cel mai tânăr Campion Național al Magiei în România și, totodată, este primul magician român care a participat și a câștigat numeroase premii în competițiile de peste hotare. Bianca Onița se numără printre puținele femei magician care practică această artă cot la cot cu bărbații. Ea a reușit să distrugă mitul conform căruia numai bărbații pot fi magicieni. Anul trecut, în luna octombrie, Eduard și Bianca au participat la cel mai mare Festival Internațional de Magie din China, un eveniment care a avut ca invitați magicieni din întreaga lume: Las Vegas, Canada, Italia, Spania, Ucraina, Rusia și România.

Întregul eveniment a avut loc în cadrul unui uriaș lanț de parcuri de distracții din China, Happy Valley, iar Eduard și Bianca au susținut toate spectacolele lor pe scena principală a parcului din Beijing, adunând zilnic în fața scenei mii de oameni.