Asociaţia Vivere a organizat duminică seara, la Hotel Forum Continental Oradea, cea de-a XII-a ediție a Galei Stars Vivere Music Awards, un eveniment devenit tradiție, în cadrul căruia au fost acordate premii muzicale membrilor asociației.

Gala s-a desfășurat și în acest an, într-un cadru festiv, un eveniment glam, care a adus pe scenă mici artiști, muzică bună, voci frumoase și costumații spectaculoase.

New Generation, Cristal Voice, Silver Voice, Golden Voice, Best Voice of Vivere și Star Vivere 2018 sunt diplomele care au fost acordate duminică seara membrilor Asociației Vivere, pentru întreaga activitate artistică din acest an.

Astfel, Diplomele Next Generation au fost primite de: Dragoș Costolaș, Sonia Deac, Maya Siladi, Maia Gug și Sharon Varga; Diplomele Cristal Voice au mers la: Dania Micula, Sara Mușet, Maria Ropotean, Carla Sime și Daria Medeea Carpiuc; Diplomele Silver Voice au fost acordate pentru: Iris Toth, Iulia Cioflan, Ana Burescu, Sonny Bodog, Cătălina Revitea și Denisa Paul; Diplomele Golden Voice au fost primite de: Sara Raisa Roman, Cezara Gavruța, Patricia Dunca, Filip Mut și Georgiana Cordea; Diploma Best Voice of Vivere a fost acordată Inei Rus, iar Diploma Star Vivere 2018 Brianei Magdaș.

Diplomă de Excelență au primit artiștii invitați Nico (Nicoleta Matei) și Diana Matei și Marian Cleante.

Așadar, a douăsprezecea gală a strălucit prin prezența, în premieră, la acest eveniment al lui Nico, al Dianei Matei & Marian Cleante, celebrități prezente în cele mai importante show-uri tv și, mai ales, în concerte, pe scene extraordinare din țară, dar și în afara ei, alături de artiști internaționali. Mihai Alexandru, compozitor și producător, și Doina Bentu, profesor, realizator al festivalurilor Ursulețul de Aur și Delfinul de Aur, au fost, și de această dată, prietenii nelipsiți ai galei.

În acest fel, s-a încheiat un an competițional bogat, cu participări și premii importante la cele mai bine cotate festivaluri de gen, lansări de piese și videoclipuri, spectacole și emisiuni tv și, bineînțeles, a fost marcat succesul organizării celei de-a cincea ediții a Festivalului Star Vivere Music Revolution.

„A fost o gală care a aniversat 19 ani de existență a Grupului Vivere, 19 ani de muncă cu rezultate extraordinare, pe măsura timpului și a sufletului investit în copii și în ceea ce constituie motto-ul nostru «Nu voi fi un om obișnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar»”, menționează preşedinta Asociaţiei Vivere, Valeria Dinu Mişcuţia.