Sâmbătă, 17 noiembrie, și duminică, 18 noiembrie, la Oradea, se va desfășura Concursul „Toamna Cetății Orădene”, o competiție internațională organizată de Clubul Mondioring România, în colaborare cu Club Ciobănesc Belgian şi Olandez România şi cu sprijinul Primăriei Oradea.

Potrivit organizatorilor, probele concursului se vor desfășura sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 7.00, și duminică, între orele 7.00-18.00, tema competiției fiind „Toamna Cetății Orădene”. Peste 30 de câini din România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Austria vor concura pentru obținerea celui mai bun titlu.

Oameni de atac vor fi Cezar Boicu (România) și Dawid Dudek (Polonia). Arbitru: Jean Maurice Willig (Franța).

Un eveniment canin de primă importanță a mai avut loc la Oradea în luna februarie a acestui an. Este vorba despre concursul „Cupa Braveheart Oradinum”, care s-a bucurat de un succes extraordinar, punând orașul de pe Crişul Repede la loc de cinste pe harta competițiilor de gen, prin rezultatele prestigioase ale canisei de Ciobănești Belgieni din România, Malinois Braveheart Oradinum, unde Farouk of Braveheart Oradinum a urcat podiumul.