Expo Varadinum - Jurnaliştii au îmbrăcat şorţurile de bucătar
Ieri, în cadrul Târgului Varadinum&Gastro Fest, s-a desfăşurat Cupa Presei la gătit. Jurnalişti din media locale au lăsat pentru o zi peniţele ascuţite ale stilourilor pentru a impresiona organizatorii evenimentului şi prin talentul lor culinar.
Timp de mai bine de două ore, echipele formate din "Adevărul de seară", "Jurnalul bihorean" şi "Bihari Naplo", respectiv "Kiss by Kiss", "Zile şi nopţi", "Jurnalul de dimineaţă" şi "Crişana", s-au întrecut în a-şi etala talentele culinare. Reţeta zilei cerută de juriu a fost salata de vinete, fiecare din membrii echipei fiind ocupaţi cu coacerea vinetelor, curăţarea şi tăierea cepei sau ornarea platourilor cu roşii ori gogoşari. Maioneza, un ingredient nelipsit din salata de vinete, dar nu foarte uşor de obţinut întotdeauna, a fost prezentă pe lista de ingrediente a fiecărei echipe, datorită priceperii de care au dat dovadă ziaristele de sex feminin, gospodine în toată puterea cuvântului. În final, premiul I a fost acordat echipei JB şi Bihari Naplo, de către juriul format din Andrei Bondor şi Ibi Opriş, organizatori ai Expo Varadinum. A. MUREŞAN
Comentarii
Nu există nici un comentariu.