În incinta unei societăți comerciale din localitatea bihoreană Băile Felix, o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Borod, a murit subit.

Sâmbătă, 27 mai a.c., la ora 20.00, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, în incinta unei societăți comerciale din localitatea bihoreană Băile Felix, se află o femeie în stop cardio-respirator.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix, care au identificat persoana în cauză, ca fiind o femeie de 43 de ani, din comuna Borod, județul Bihor, căreia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj medical. Din nefericire, a fost constatat decesul acesteia la fața locului.

Potrivit polițiștilor bihoreni, cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii bihoreni continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs decesul.