În perioada 29-31 august a.c., în Stațiunea Balneară Băile Felix (piața de lângă ștrandul Apollo), se va desfășura a 4-a ediție a festivalului internațional „Enjoy Music”.

Festivalul este organizat de Asociația „Enjoy Music” a Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, în parteneriat cu Primăria Sânmartin, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile „1 Mai” și Liceul Tehnologic „Felix” Sânmartin.

„Dacă anul trecut, la a 3-a ediție a festivalului, ne-am bucurat de un număr de peste 100 de participanți din România, Croația, Italia, Serbia și Republica Moldova, anul acesta vă vom încânta cu nume de excepție precum: Luminița Anghel, George Miron, Aurelian Temișan, Monica Anghel, Zorica Ninkovic, Paula Seling, Ionel Tudor, Nico, Ovidiu Anton, coordonați de președintele juriului, compozitorul și dirijorul Andrei Tudor. Vă promitem recitaluri de excepție, multe surprize, o scenă spectaculoasă și o sonorizare cu aparatură de ultimă generație, toate pentru a vă oferi o experiență de neuitat”, transmit organizatorii.

Întregul eveniment va fi moderat de carismaticul Cosmin Vijeu, care va aduce un plus de strălucire acestui festival mult așteptat.

Pentru a nu rata niciun moment de excepție vă prezentăm programul Festivalului: joi, 29 august, între orele 15.00 - 16.30, vor avea loc probele de sunet; la ora 17.00 începe competiția pentru categoriile: 4-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani; vineri, 30 august, între orele 15.30 - 17.00, probele de sunet, la ora 17.30 începe competiția pentru categoriile: 13-14 ani, 15-16 ani, 17-30 ani, Creație, Grupuri; sâmbătă, 31 august, la ora 18:00, va avea loc Gala Laureaților.

„Mulțumim tuturor finaliștilor pentru efortul și pasiunea lor. Vom face valuri împreună și vom crea amintiri de neuitat. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la acest festival plin de magie și talent!”, au punctat la final reprezentanții Asociației „Enjoy Music”, organizatori și responsabili pentru buna desfășurare a acestui eveniment.

A.B.