Cea de a VIII-a ediție a Festivalului de muzică pop pentru copii și adolescenți, „Star Vivere Music Revolution”, a avut loc în perioada 25-26 august, la Teatrul Regina Maria. Grand Prix-ul festivalului, în valoare de 1.000 de euro, a fost cucerit de Delia Andreea Racu din Onești.

Asociația Star Vivere, în parteneriat cu Teatrul de Stat Regina Maria, a organizat, în perioada 25-26 august, cea de a VIII-a ediție a Festivalului de muzică pop pentru copii și adolescenți, „Star Vivere Music Revolution”.

Festivalul s-a desfășurat pe scena Teatrului Regina Maria, reunind peste  80 de momente artistice ale copiilor veniți din toată țara. De la București la Baia Mare, Roman, Piatra Neamț, Botoșani Iași, Onești și Moinești, la Timișoara, Cluj, Buzău, Craiova, Sibiu, Arad, Oradea, Pitești, fiecare zonă a fost reprezentată de cele mai bune școli și cluburi private de muzică. Concursul a reunit copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 21 de ani. Structura grupelor a fost următoarea: 4-7 ani, 8-10 ani A și B, 11-13 ani A și B, 14-16 ani  A și B, 17+ și secțiunea Grupuri.

Juriul, ca de fiecare dată, a fost alcătuit din nume prestigioase ale show business-ului din România.

„De la Crina Mardare, cel mai în vogă vocal coach, antrenoarea vocilor de la XFactor și mai nou al personajelor transformate în cadrul show-lui de la Antena 1 - Te cunosc de undeva, la Dan Manoliu – directorul Departamentului de divertisment din Televiziunea Română, cărora li s-a alăturat una din cele mai impresionante voci, de renume internaţional, Cezar - The Voice, acompaniați și de alte nume la fel de celebre ca Uddi, artist interpret, câștigător XFactor România, compozitorul Mihai Alexandru, Doina Elena Bentu, organizatoarea celui mai longeviv festival de muzică pentru copii, Ursulețul de Aur, de la Baia Mare, Bogdan Păun, regizorul primului videoclip realizat în premieră în România cu ajutorul inteligenței artificiale (The Motans - Invitat), fondator al NGM Creative și regizor a peste 150 de videoclipuri pentru cei mai cunoscuți artiști din industria autohtonă, de la Alexandra Stan, Maxim, Dorian Popa, Lora, Raluka, Akcent, What's up, Paraziții, Lidia Buble, Corina, Alina Eremia, Caitlyn, Monoir, Anca Pop, Sandra N la INNA, The Motans, Mihaela Tatu”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Star Vivere, organizatorii evenimentului. Special Guest Star al acestei ediții a fost Alina Sorescu. 

După o zi de concurs incendiară, a urmat o Gală plină de emoții și bucurie. Recitalurile artiștilor Uddi, Cezar The Voice și Alina Sorescu au umplut scena de copii. În cadrul galei au mai evoluat în deschidere grupul Vivere, cu imnul festivalului, compus special de compozitorul Mihai Alexandru, dar și mai recent premiații la festivalurile din țară, Dragoș Costolaș, Maya Siladi, Sara Roman şi Dania Micula.

Grand Prix-ul festivalului, în valoare de 1.000 de euro, a fost cucerit de Delia Andreea Racu din Onești, și a fost înmânat de Gabriel Dunca, antreprenor Dunca Group&Venezia Showroom.

Ambele zile de festival au fost transmise în direct, online, pe pagina de facebook a festivalului Star Vivere Music Revolution, dar și pe contul youtube al Grupului Vivere.