Pentru a surprinde și atrage publicul spre sala de concerte, Filarmonica orădeană a reluat seria de Flash mob-uri, începută acum câțiva ani.

Cei care au avut aseară drum prin Piața Unirii, dar și iubitorii de tango și muzică de calitate au avut ocazia deosebită de a se întâlni cu arta lui Astor Piazzolla.

Filarmonica de Stat Oradea a organizat un Flash-mob, prin care s-a dorit crearea unei punți de legătură între locuitorii de pe Crișul Repede și concertele Filarmonicii.

Evenimentul a avut loc în apropierea Palatului Vulturul Negru și a cuprins două dintre piesele ce vor fi interpretate în această seară la Concertul „Piazzolla, un secol de Tango” și anume Oblivion și Libertango, ale renumitului compozitor argentinian Astor Piazzolla. Ca element de noutate, solistul italian Giancarlo Palena a fost invitat să interpreteze cele două piese la bandoneon, un instrument muzical precursor al acordeonului. Acesta a fost acompaniat de patru dintre artiștii instrumentiști ai Orchestrei Filarmonicii orădene.

Pe toată durata Flash mob-ului, au fost diseminate materiale promoționale, prin care cei interesați au avut ocazia să câștige, prin extragere la sorți, două bilete la concertul care va avea loc în această seară la Filarmonică. În eventualitatea în care câștigătorul nu poate fi prezent la concert, din diferite motive, acesta/ aceasta va putea alege să participe la oricare dintre concertele stagiunii 2021-2022 ale Filarmonicii de Stat Oradea.