La Librăria şi Cafeneaua R&R, Grigore Cartianu îşi va lansa cea mai recentă apariţie editorială, volumul „600.000”. Este cea de a noua carte publicată de Grigore Cartianu şi este o carte manifest în care vor regăsi toţi cei care s-au opus jihadului anti-justiţie.

 

Joi, 7 decembrie, de la ora 17.00, la Librăria şi Cafeneaua R&R de pe strada Republicii Grigore Cartianu le dă întâlnire orădenilor, de această dată jurnalistul lansând volumul „600.000- Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistențe civice din istoria României”. Acesta este cel de al treilea eveniment pe care Librăria R&R îl organizează alături de Grigore Cartianu în anul 2017.

„600.000” este o carte-manifest, în care se vor regăsi cei 600.000 de protestatari din duminica istorică de 5 februarie 2017, dar și toți cei care, într-un fel sau altul, s-au opus odioasei Ordonanțe 13 și jihadului anti-justiție. 600.000 este un pamflet usturător la adresa celor care, prin ordonanțe de urgență și legi ticăloase, încearcă să impună tirania hoției. 600.000 este un elogiu adus celor peste 600.000 de români care au înfruntat gerul iernii pentru a-și salva justiția și țara. 600.000 este cartea luptei noastre continue pentru o țară normală, cu justiție puternică și dreaptă, nesupusă politic”, se arată în descrierea transmisă de organizatori.

„După ce și-a lansat volumul la Târgul de carte Gaudeamus de la București de anul acesta, Grigore Cartianu vine la întâlnirea cu publicul printr-un turneu național de trei săptămâni prin Ardeal, Banat, Oltenia și Muntenia. Lansarea va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, urmată de un dialog consistent cu publicul, într-o atmosferă plăcută, degajată, așa cum ne-am obișnuit clienții la evenimentele noastre, iar la final, o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cărțile sale, care pot fi procurate tot de la noi. Intrarea este liberă.”, a declarat Mark C. Lukács, coordonator comunicare, relații publice și marketing la Librăriile și Cafenelele R&R.

Grigore Cartianu este pasionat de istoria noastră recentă și contemporană. Jurnalistul este autorul a patru cărți meticulos documentate despre evenimentele din Decembrie 1989: „Sfârșitul Ceaușeștilor”, „Crimele Revoluției”, „Teroriștii printre noi” și „Cartea Revoluției”. De asemenea, a realizat scenariul filmului documentar „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia lui Radu Gabrea.