Începând din anul kiwanian 2024-2025, guvernanța Kiwanis România se mută din nou la Oradea.

Noul guvernator al Federației Kiwanis România este, din 1 octombrie, Mihai Bobițan, past president al clubului Kiwanis Men’s Club Varadinum. Acesta este al cincilea guvernator pe care Oradea îl dă Districtului României, după Eugenia Mitrașcă (2008-2010), Octavian Metea (2011-2012), Iuliana Păcurar (-2019) și Carmen Polman (2020-2021).

„Este o onoare să ocup poziția de guvernator și să fiu alături de toți voluntarii dedicați”, a declarat Mihai Bobițan. Aștept cu nerăbdare să lucrăm cu toții pentru a face o diferență în comunitățile noastre, fiind un sprijin constant pentru copii. Sper ca împreună cu echipa aleasă și cu suportul kiwanienilor să avem un an reușit”.

În acest weekend, Bobițan s-a aflat la Gent, Belgia, la Întâlnirea Guvernatorilor Kiwanis, alături de omologii săi europeni, cu care deja colaborează şi la Luxemburg, la Convenția Extraordinară KIwanis Europe.

În perioada 18-20 octombrie, la Oradea, se vor afla reprezentanții cluburilor Kiwanis din țară, care vor participa la Ceremonia Passation, de Transfer a puterii şi responsabilităților.

„Cred cu tărie despre comunicare că este cheia succesului nostru și insist ca în această direcție să facem un prim pas. Un prim proiect de țară pe care îmi doresc să îl realizeze toate cluburile din România este Kiwanis ON, cu activități de neuitat de Ziua Internațională a Copilului”, a mai spus noul guvernator.