Cea de-a 4-a Ediție a Festivalului Internațional Enjoy Music se va desfășura în perioada 29-31 august, în Piațeta din fața ștrandului Apollo din Băile Felix.

„Ne așteaptă un concurs minunat, plin de copii talentați și muncitori, grupuri fascinante și piese originale la secțiunea creație”, anunță organizatorii evenimentului.

Juriul este format din artiști de renume: George Miron, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Monica Anghel, Zorica Ninkovic, Paula Seling, Ionel Tudor, Nico, Ovidiu Anton și, bineînțeles, președintele juriului, compozitorul și dirijorul Andrei Tudor. Gazdă va fi carismaticul Cosmin Vijeu, care va aduce un plus de strălucire acestui eveniment.

„Pregătim recitaluri de excepție, multe surprize, o scenă spectaculoasă și o sonorizare de ultimă generație, toate pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Mulțumim tuturor finaliștilor pentru efortul și pasiunea lor! Vom face valuri împreună și vom crea amintiri de neuitat. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la acest festival plin de magie și talent!”, mai transmit organizatorii.