Street Food Festival continuă aventura culinară în Cetatea Oradea, în perioada 19 - 22 mai. Conceptul ediției din acest an este #gourmetAF și #funAF.

Astfel, participanții se vor putea bucura de tasty international street food, food tours ghidate, meniuri de degustare și amazing drinks, dar și de live music & DJ sets de la artiștii preferați, dance garden, picnic place, amazing locations, booktruck, cool brand activation.

Pentru ca participanții să aibă o atmosferă cât mai plăcută și să poată cânta și dansa la festival, de vineri până duminică, se vor putea bucura de o serie de concerte fun. Robin and the Backstabbers, Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu’, The Mono Jacks, Ana Coman, Alexu & The Voices Inside și Melting Dice vor fi cei care vor încânta auzul festivalierilor și vor oferi o atmosferă plăcută în cele patru zile. Cu toate acestea, artiștii nu vor fi singurii în lumina reflectoarelor. Food truck-urile sunt și ele vedetele ediției, fiind atent selectate pentru a oferi o adevărată călătorie culinară internațională.

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația Tazz. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite. Cu o simplă notificare din aplicație, aceștia sunt anunțați când să-și ridice comanda, astfel evitând statul la coadă.

Best of Street Food Tour va fi turul ghidat prin festival de care participanții se vor putea bucura în schimbul sumei de 79 de lei. Turul va începe cu o descriere generală a ceea ce a însemnat și înseamnă street food-ul și va continua cu trei porții de degustare sărate, una dulce și o băutură fresh. Participanții vor putea pune întrebări, ba chiar poate vor afla din secretele chefilor.

Street Food Festival Oradea se va desfășura între 19 și 22 mai, în Cetatea Oradea, între orele 12.00-23.00.

Informații suplimentare se pot afla accesând site-ul www.streetfoodfestival.ro sau de pe pagina de Facebook a evenimentului.