Oradea găzduiește, în perioada 24 -27 noiembrie, Caravana cu Jocuri, un festival de joacă, carte și arte, ediția 2022. La eveniment sunt invitate familiile cu copii, dar și prietenii dornici de joacă și socializare.

Happy Color România și Oradea Heritage te invită la cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.

„Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, teatru pentru copii, personaje de poveste, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării”, anunță organizatorii.

Festivalul va avea loc la Oradea, în incinta Sinagogii Neologe Sion, iar programul evenimentului este următorul: joi, 24 noiembrie, între orele 12.00-20.00; vineri, 25 noiembrie, între orele 10.00-20.00; sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 10.00-20.00, și duminică, 27 noiembrie, între orele 10.00-19.00. Participarea este gratuită!

„Caravana cu Jocuri” este un proiect dezvoltat de Happy Color România, împreună cu partenerii săi, și are ca scop promovarea educației prin joacă și facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.

„Caravana cu Jocuri” merge acolo unde e nevoie, pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut și, în același timp, stimulant, de petrecere a timpului liber.

Echipa „Caravanei cu Jocuri” este formată din traineri experimentaţi și voluntari - tineri talentaţi, pasionaţi de lectura, jocuri educative şi de societate.