A trecut și Crăciunul, iar miercuri, în cea de-a treia zi de sărbătoare, orădenii au ieșit, cu mic cu mare, în Piața Unirii, sub cerul liber, încurajați de gradele cu plus din termometre și de soarele care îi încălzea blând.

 

Familii cu copii, dar și adolescenți pe skateboard, au putut fi văzuți miercuri, 27 decembrie, în centrul Oradiei, bucurându-se de soare și de vacanță, chiar dacă Târgul de Crăciun s-a încheiat. Alții s-au fotografiat cu Moșul cel bun și darnic, care a citit toate scrisorile de la copii, au urcat pe cizmulița magică, plină de cadouri, și s-au luat la întrecere cu spiridușii, care dintre ei să aducă anul viitor cele mai multe daruri de sărbători.

În Piața Ferdinand, un patinoar de 480 mp a reprezentat atracția pentru sute de copii de toate vârstele. Patinoarul a fost amplasat în această piață, lângă Teatrul Regina Maria din Oradea, pentru a oferi pasionaților de patinaj o experiență excelentă, într-un spațiu mai amplu decât la ediția din 2022 a Târgului de Crăciun.

Zilele frumoase continuă pentru orădeni, mai ales că se apropie Revelionul, trecerea dintre ani fiind una dintre cele mai așteptate și celebrate seri de la noi, și nu numai. Majoritatea așteptăm să petrecem alături de cei dragi și să ne bucurăm de tradițiile asociate evenimentului, cu atât mai mult cu cât se spune că ultima zi a anului trebuie să o petreci cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă pentru a-ți merge bine următorul an...