Indiferent de timpurile trăite, creativitatea nu cunoaşte limite, aşa că designerul orădean Adina Junc vine cu o colecție inedită, destinată femeilor de toate vârstele.

Să fii îmbrăcată cool, chiar și acasă, îți dă o stare de bine. Este ideea de la care a pornit designerul orădean Adina Junc, în alcătuirea celei mai noi colecții, intitulată „Fii cool și acasă”.

„Ideea realizării acestor compleuri de casă mi-a venit în „întâmpinarea” pandemiei, în sensul că socializarea o avem mai mult în casă și mulți lucrează online. În acest sens, m-am gândit la ce anume și-ar dori clientele mele, care nu prea sunt purtătoare de trening, decât pentru sport. Important este ca femeia să se simtă confortabil, chiar și acasă, să se simtă cochetă și să nu uite de feminitate”, ne-a mărturisit creatoarea de modă.

În această colecție, a folosit catifea foarte moale, de calitate, optând pentru croiuri lejere, care să ofere confortabilitate corpului, dar cu o tentă foarte modernă, cu atât mai mult cu cât pentru femei este important să se simtă bine, să zâmbească, să spună: „chiar dacă stau în casă de o săptămână, de o lună sau două, totuşi rezist”. Sunt momente grele prin care trecem cu toţii. Adina Junc este convinsă că ținutele, indiferent că sunt purtate acasă sau pe stradă, creează o stare de bine, iar în aceste vremuri dificile, fiecare își dorește acest lucru.

Colecția „Fii cool și acasă” se adresează reprezentantelor sexului frumos, cu vârste cuprinse între 14 și 80 de ani.

„Partea de feminitate nu trebuie să dispară deloc pe parcursul vieții. Moda este acel instrument care te va ajuta să-ți îndeplineşti visele...”, a precizat interlocutoarea noastră.