Implant pentru refuz cântă acustic pe 1 iulie în Parcul Cetății Oradea în cadrul seriei de concerte Backyard Acoustic Season. Biletele se găsesc în avans pe iabilet.ro și pe biletmaster.ro și costă 25 de lei în avans și 30 de lei la intrare.

 

„Albumul Live@Unirii5” a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi, cât şi pentru cei prezenţi la concert. Neştiut de noi a fost faptul că inginerul nostru de sunet, Uţu Pascu, a înregistrat întreg concertul. Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat să transpunem înregistrarea într-un album de sine stătător”, spun componenții trupei.

În 2016 aceștia au decis să împărtăşească experienţa cu un public cât mai larg şi astfel a luat naştere un turneu acustic ce a cuprins mai multe oraşe din ţară precum: Timişoara, Arad, Bucureşti, Suceava, Buzău, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Botoşani. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală în fiecare locaţie, interpretăm piesa „Apus” diferit, alături de un talent local care să îşi imprime personalitatea pe melodie. A fost o experienţă unică de fiecare dată, iar acum trupa vrea să o împărtăşească cu orădenii la Backyard Acoustic Season.

Seria Backyard Acoustic Season la Oradea va avea loc în  Parcul Cetății Oradea. Evenimentul este organizat de Why Not și Overground Music&Magazine, în parteneriat cu Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea. Programul concertelor din cadrul Backyard Acoustic Season va fi următorul: 8 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island”, 22 iulie: Travka, 5 august: The Mono Jacks, 19 august: Robin and the Backstabbers, 2 septembrie: Byron și 17 septembrie: Coma.