Evenimentul se va desfășura în Parcul Magnoliei, sâmbătă, 27 februarie, și duminică, 28 februarie, în intervalul orar 10.00-18.00, și va reuni zeci de meşteri populari şi mici producători agricoli.

Organizată de Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, manifestarea doreşte, și de această dată, să promoveze produsele tradiționale din această zonă, dar și să asigure vizitatorilor posibilitatea de a pune în coșul de cumpărături produse naturale, preparate după rețetele tradiționale.

Târgul Gusturilor şi Produselor din Valea Ierului va avea loc în zilele de 27 și 28 februarie, în intervalul orar 10.00-18.00, în Parcul Magnoliei, și va găzdui zeci de meşteri populari şi mici producători agricoli, cu scopul de a promova beneficiile consumării alimentelor produse la noi în zonă.

„Vor fi promovate, și la această ediție, produsele bio, precum uleiuri presate la rece, diferite cașcavaluri, sucuri de fructe, miere, turtă dulce, murături de casă, fructe şi legume, bulbi de flori, toate sub brandul produselor din Valea Ierului - brandul deja cunoscut și simbolizat de albăstrea. Evenimentul se va organiza cu respectarea normelor de prevenire a pandemiei”, anunță transmit reprezentanții Asociației Agricultorilor din Valea Ierului, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, prețurile produselor sunt medii, iar în comparație cu alte târguri asemănătoare din Transilvania, care se organizează la Cluj sau Sibiu, sunt cele mai mici.