Un incendiu a fost stins cu operativitate azi, la o clădire dezafectată a fostei fabrici Zahărul, de pe Calea Borşului. Duminică și în cursul nopții spre luni, pompierii au intervenit în cinci localități, unde au desfășurat opt misiuni pentru salvarea bunurilor cetățenilor ale căror gospodării au fost afectate de inundații.

În incendiul de azi, de pe zi, au ars mocnit deșeuri, pe 100 de metri pătrați. Din fericire, incendiul a fost localizat și stins rapid, fără a exista niciun pericol de extindere.

În seara zilei de duminică, respectiv în cursul nopții de duminică spre luni, pompierii militari bihoreni au intervenit în cinci localități, unde au desfășurat opt misiuni pentru salvare a bunurilor cetățenilor ale căror gospodării au fost afectate de inundații.

Astfel, în intervalul orar 19.05 – 01.10, echipajele de pompieri militari ale Detașamentului Marghita și Stației Valea lui Mihai au acționat în localitățile afectate de fenomenele meteorologice periculoase, evacuând apa acumulată în locuințe și curți situate în localitățile Bistra (comuna Popești), Marghita, Margine (comuna Abram), Suplacu de Barcău, Valea Cerului (comuna Suplacu de Barcău)  și Voivozi (comuna Șimian).