Un incident nefericit a avut loc zilele trecute lângă Spitalul de Neurologie şi Psihiatrie Oradea, unde o femeie a fost lovită de o bucată din tencuiala gardului care împrejmuieşte clădirea.

Întâmplarea ne-a fost povestită zilele trecute de către femeia de 41 de ani. “În Vinerea Mare am parcat maşina în parcarea de pe strada Louis Pasteur din Oradea pentru a merge la slujba de Prohod la Biserica Sf. Gheorghe din incinta Spitalului de Psihiatrie. În momentul în care mă îndreptam spre portbagajul maşinii o bucată din tencuiala gardului spitalului s-a desprins căzându-mi peste picior”, a declarat femeia pentru reporterul Crişana.

La început, femeia nu a acordat atenţie loviturii, crezând că este doar o julitură, însă după câteva zile, lovitura a devenit mult mai vizibilă, în locul juliturii apărând o vânătaie serioasă, dar și dureri la nivelul genunchiului.

Contactat vineri de către reporterul Crişana, directorul Spitalului Municipal din Oradea, Laurenţiu Chiană, a dorit să menţioneze că până la acel moment nu a ştiut de acest incident, dar şi că regretă cele întâmplate. Acesta a dorit să menţioneze că procedura de reabilitare a gardului a început deja, înainte de incidentul nefericit, acum fiind la stadiul în care s-au depus la urbanism documentele necesare pentru obţinerea avizelor pentru reabilitare.

În urma incidentului, femeia şi-a scos certificat medico-legal în care se arată că aceasta are nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.