Un bărbat de 49 de ani și-a pierdut viața sâmbătă, 21 octombrie, într-un tragic accident. Bihoreanul ar fi coborât dintr-o mașină de mare tonaj, s-ar fi deplasat în partea din față a acesteia, moment în care, autotrenul a plecat de pe loc, strivindu-l.

 

Poliţiştii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 16.10, că, într-o carieră de piatră din Brădet, o persoană ar fi fost accidentată de un autotren.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului și au identificat persoana ca fiind un bărbat de 49 de ani, din Suplacu de Tinca, județul Bihor, iar din primele verificări au stabilit că bărbatul ar fi coborât de la volanul autotrenului care aștepta la rând, la încărcat, s-ar fi deplasat în partea din față a acestuia, moment în care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, autotrenul s-ar fi deplasat pe direcția înainte, accidentându-l.

În urma evenimentului, bărbatul de 49 de ani a suferit leziuni care, din nefericire, au condus la decesul acestuia, la fața locului.

Nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment. De asemenea, au fost anunțați reprezentanții ITM Bihor.