Muzeul Țării Crișurilor organizează din nou atelierul „Să redescoperim Crăciunul de altădată”, dedicat copiilor şi părinţilor care doresc să înveţe să confecţioneze podoabe şi ornamente din materiale aflate la îndemâna oricuri.

„Prin organizarea acestui atelier dorim să îi învățăm pe cei mici, dar și pe cei mari să confecționeze cele mai frumoase podoabe de Crăciun din materiale obișnuite, aflate la îndemâna oricui (hârtie, vată, nuci, conuri de brad etc.)”, au transmis reprezentanţii Muzeului. Perioada de desfășurare a atelierului este: 20-21 decembrie 2021, între 12.00 și 14.00. Orele pot suferi modificări, în funcție de numărul de înscrieri.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: pedagogiemuzeala@mtariicrisurilor.ro, în perioada 2-15 decembrie 2021. Taxa de participare este 10 lei/participant.

Pentru siguranţa participanţilor, vor fi respectate regulile impuse în această perioadă pandemică.

Orădenii pot obţine informaţii suplimentare de la  Lavinia Ungureanu, muzeograf Relații Publice și Expoziții, la adresa de e-mail mai sus menționată sau, telefonând după data de 13 decembrie, la numărul 0259/706101.