În cadrul Tipografiei de idei | #hailamuzeu, ediția a II-a, sâmbătă, 13 iulie, între orele 10.00 - 22.00, va avea loc Târgul de Viniluri al Muzeului Țării Crișurilor.

„Invităm publicul orădean și nu numai să ia parte la acest târg în aer liber din parcul instituției muzeale, care va deveni pentru o zi un paradis al colecționarilor și al iubitorilor de muzică pe vinil. Veți avea ocazia să explorați colecțiile de discuri vinil ale colecționarilor pasionați, care vor expune exemplare acoperind o gamă largă de genuri muzicale, de la rock, jazz, până la disco și clasic. Târgul este ocazia perfectă pentru a interacționa cu invitații noștri din Oradea, Arad și Debrețin, care au o experiență vastă în domeniul muzical, schimbând păreri și povești despre viniluri și muzică”, anunță organizatorii.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Visit Oradea, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Hotel Continental, Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și Autogrand Oradea, Skoda România (partener de mobilitate).

Târgul se va desfășura sâmbătă, 13 iulie, între orele orele 10.00 - 22.00, la Muzeul Țării Crișurilor (str. Armatei Române nr. 1/A).

Intrarea este liberă!