După pandemie, clubul de dans Mana Dance a încercat să revină în activitate, să reanimeze sala de dans, dar mai mulți factori au influențat dorința copiilor și a tinerilor de a veni sau reveni în sala de dans.

„În primul rand a fost influența distanțării sociale din perioada restricțiilor pandemice, apoi cei care înainte de pandemie erau membri activi, mergeau la competiție, se bucurau de momente unice petrecute în sala de dans cât și la competițiile interne și internaționale se pare ca au uitat de bucuria pe care dansul o poate aduce în viața tuturor. După trei ani de încercări de a îndruma copiii pentru a întra în lumea dansului, fără rezultate prea încurajatoare la început, dar cu multă răbdare și pasiune, azi putem să spunem că visul de a reveni  pe scenele dansului intern și internațional a început”, susțin membrii clubului Mana Dance, ai cărui tineri au luat  locul 1 la competiția European Dance Cup de la Buzias.

Au mai obținut locul 1 la categoria „Hiphop beginer formații”, grupul format din copii de la SC. GEN. 11 și copii din Comuna Cefa.

Alături de ei, la grupuri a mai luat locul 1 Ceryes dance și locul 2 - Styles dance. La duo Juvenil locul 1- Maria Gan și Alisia Ghitea din Cefa, la Juniori locul 1 - Andree Rus și Giulia Avram. La solo Juvenil locul 1 - Maria Gan, la  Solo junior 1, locul 1 - Ghitea Alisia, la Solo junior 2: locul 1- Avram Giulia iar la Formații, Locul 1- Take & Mini.

Deplasarea nu ar fi fost posibilă fără implicarea părinților, cărora membrii trupei la mulțumește.

„Iar pentru copiii din Comuna Cefa trebuie să mulțumim și Primăriei și Consiliului local Cefa și bineînțeles celui mai implicat primar din Bihor, domnul primar Barnau Dumitru, care a fost și este alături de noi.

Suntem mândri de realizările dansatorilor noștri și în viitor vă dăm toate asigurările că veți mai auzi de Mana Dance Academy”, susțin organizatorii.