Magitot & Eduard și Bianca vor susține vineri, 28 februarie, începând cu ora 18.00, la Hotel Ramada By Wyndham Oradea, un spectacol caritabil de magie, cu scopul consolidării Fondului de rezervă al Fundației Comunitare Oradea.

Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară Oradea, iar participarea se va face în baza unei donații de 100 de lei/persoană.

„Mâncarea, băutura și buna dispoziție sunt oferite de noi, tu asigură prezența. Sumele strânse vor fi direcționate către consolidarea Fondului de rezervă al Fundației Comunitare Oradea și vor fi dublate de Romanian-American Foundation și Fundația Pentru Parteneriat”, anunță reprezentanții Fundației Comunitare Oradea. Potrivit acestora, anul acesta a fost creat un fond de rezervă permanent, care va sta la baza unei existențe de lungă durată a Fundației. Fondul va genera continuu venituri care vor produce resurse pentru proiectele comunității.

„Generozitatea bate matematica! Astfel, fiecare 100 lei donați vor aduce încă 200 lei în fondul nostru de rezervă”, menționează organizatorii. Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se pot face prin plată online accesând link-ul: https://bit.ly/2FXHJyX

Cei interesați sunt rugați să selecteze Fondul de Rezervă și să completeze datele personale. Copiii până în 14 ani vor avea acces gratuit la eveniment (un adult cu maxim doi copii).