Dacă ai fost curios, însă nu ai avut până acum curajul să vii la ședințele Toastmasters, acum este momentul. Ședința comună a cluburilor Toastmasters Arad, Timișoara Toastmasters, Toastmasters Entrepreneurs Timișoara - TET și Oradea Toastmasters va avea loc mâine, 13 noiembrie, de la ora 19.15, la Hotel Ramada.

Potrivit reprezentanților Toastmasters, în total, sunt programate patru ședințe, câte una în fiecare club. La aceste întâlniri vin membri din celelalte cluburi partenere, fiind o ocazie perfectă pentru cei interesați să facă cunoștință cu cât mai mulți vorbitori din alte cluburi.

Prima ședință a avut loc în 6 noiembrie, la clubul Timișoara Toastmasters, iar ședința următoare se va desfășura la Arad, pe 19 noiembrie, inițiatorul evenimentelor fiind Doru Bodea, director de arie, clubul Toastmasters Entrepreneurs Timișoara – TET.

„Rolul ședințelor comune este acela de a împărtăși experiența dobândită de fiecare club în parte cu colegii din celelalte cluburi, cu scopul îmbunătățirii și perfecționării abilităților public speaking și de leadership. Un alt obiectiv al acestor ședințe comune este acela de a ne cunoaște mai bine și de a întări relațiile de colaborare și prietenie între membrii cluburilor din arie”, declară Doru Bodea.

Mâine, 13 noiembrie, de la ora 19.15, la Hotel Ramada, sunt invitați să susțină discursuri: Dan Grozav, președinte Timișoara Toastmasters, Beneamin Hanțari, președinte TET și Silviu Blaga din Arad.

Ședințele clubului se desfășoară în fiecare miercuri, începând cu ora 19.15, la Hotel Ramada (Calea Aradului nr. 9) și sunt deschise tuturor celor interesați de arta comunicării, leadership, dezvoltare personală și nu numai. Intrarea este liberă.