Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune a anunţat că, în acest an, municipiul Oradea şi Băile Felix vor fi promovate în cadrul a cinci târguri internaţionale de turism – Viena, Tel Aviv, Budapesta, Chișinău și București. În cadrul acestor târguri, vor fi oferite vizitatorilor şi materiale de promovare a obiectivelor turistice din județul Bihor.

 

Târgul de Turism din Viena - Ferien Messe – va avea loc în perioada 12-15 ianuarie 2017. „Cu mai bine de 150.000 de vizitatori, 780 de expozanți din 70 de țări, Târgul Internațional de Turism „Ferien Mess” - Viena este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă. Prima participare a destinației Oradea – Băile Felix la târgul de la Viena a avut loc în anul 2015, când a fost orașul partener la standul României. Ediția 2017 reprezintă pentru Oradea a treia prezență în cadrul acestui târg”, se menţionează într-un comunicat de presă al APTOR. Destinația Oradea-Băile Felix va fi prezentată prin ediția a treia a materialului Oradea, Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale, prin diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice, cât și prin întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști. Oradea-Băile Felix – Bihor va prezenta oferta turistică 2017 în standul României.

Târgul de Turism din Tel Aviv se va desfăşura în perioada 7-8 februarie. Potrivit APTOR, acesta este singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu şi este destinat atât specialiștilor din domeniu, cât și publicului larg, cu o participare de aproximativ 1.450 de expozanți din 40 de țări. „Destinația Oradea – Băile Felix este prezentă la acest târg de turism pentru a doua oră. Participarea se face în cadrul standului României, cu informații turistice din zonă, broșura Capitala Art Nouveau & a Băilor Termale (ediția 2017), diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice cât și prin întâlniri cu agenții de turism”, susţine APTOR.

La Bucureşti, Târgul de Turism va avea loc în perioada 16-19 februarie, municipalitatea orădeană fiind prezentă pentru a cincea oară consecutiv. Oferta turistică va fi prezentată printr-un stand propriu, cu un design atractiv, „care să îmbine cele trei destinații, Oradea – Băile Felix – Județul Bihor”. „La stand vizitatorii vor găsi atât materiale de prezentare a atracțiilor turistice, cât și oferte de cazare, tratamente și activități de petrecere a timpului liber. În cazul standului de la București, acesta este construit și promovat alături de Centrul Național de Informare și promovare turistică Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor”, se precizează în comunicatul Asociaţiei pentru promovarea turismului din Oradea și regiune.

În luna martie, se va desfăşura Târgul Internaţional de Turism de la Budapesta. Oferta Oradea – Băile Felix va fi prezentă pentru a treia oară în cadrul standului României printr-un info desk care va cuprinde ofertele turistice pentru anul 2017. „În anul 2016, Oradea – Băile Felix a realizat o serie de acțiuni de promovare a destinației pe piața din Ungaria. În prima parte a anului au fost organizate două prezentări, prima cu presa de turism și a doua cu agenții de turism. De asemenea, au fost organizate patru vizite de studiu - două pentru jurnaliști şi două pentru tour operatori și agenții de turism”, susţine APTOR.

În perioada 6-9 aprilie, oferta Oradea – Băile Felix va fi prezentă, în premieră, la Târgul Turism Leisure Hotels Chișinău, în cadrul standului României printr-un info desk, unde vizitatorii vor putea afla informații despre atracțiile turistice, oferte de cazare, activități de petrece a timpului liber și tratamente/spa.