În cadrul Oradea Festifall, Kangoo Jumps Romania şi KAPO Sănătate pe ghete organizează un eveniment aniversar, dedicat împlinirii a patru ani de când Oradea a intrat pe harta internaţională a Guiness Book.

Vineri, 13 octombrie, în intervalul 16.00-16.40, Piaţa Unirii va fi luată cu asalt de elevi, îmbrăcaţi în uniforme şcolare, de la patru instituţii de învăţământ din Oradea: Liceul Don Orione, Liceul cu Program Sportiv Bihorul, Colegiul Naţional Emanuil Gojdu şi Liceul Teoretic Aurel Lazăr. Alături de ei, tot pe ghete, vor fi profesorii şi părinţii, care vor transmite un mesaj de continuitate de la o generaţie la alta.

Pe lângă elevi şi părinţi, la eveniment vor fi prezenţi instructori Kangoo Jumps din judeţ şi din ţară, precum şi membrii echipei KAPO (Kinga Sebestyen, Alin Iova, Puşa Farcaş şi Olivia Burta).

Ce se va întâmpla? OraDeA retrăi „cel mai mare antrenament de sport pe Kangoo jumps”, prin culoare, dinamism şi bună dispoziţie, coordonat de Kinga Sebestyen, cea care a adus kangoo jumps în România în 2007.

„Vă aşteptăm în număr cât mai mare, cu sau fără ghete, să ne bucurăm împreună!”, transmit organizatorii evenimentului.

Înscrieriile la eveniment se fac accesând: https://forms.gle/1d1XwwpToVgwJtyj8