În fiecare an, la 20 aprilie, Oradea sărbătorește un eveniment major din istoria sa: intrarea trupelor române în oraș, la 20 aprilie 1919, în frunte cu generalul Traian Moșoiu. Cu această ocazie, Visit Oradea organizează, în Piața Unirii, un spectacol susținut de Andra, frații Advahov și o serie de invitați speciali.

„Tradițional 2” este un eveniment pentru toți cei care iubesc muzica și tradițiile românești, un spectacol care se adresează inimilor de toate vârstele. Andra aduce pe scenă un spectacol de o complexitate remarcabilă, un playlist eclectic care abordează diverse genuri muzicale - de la acordurile calde ale muzicii populare, la vibranta energie a popului, de la influențe rock, la ritmurile hip-hop.

Spectacolul este unul cu adevărat unic și datorită vocilor și personalităților invitaților speciali care se alătură Andrei. Fiecare artist contribuie cu un strop de magie, construind împreună o poveste muzicală care unește, inspiră și dăruiește bucurie.

„Tradițional 2” este un eveniment pentru români de toate vârstele și va avea loc în premieră în Oradea, în 20 aprilie, de la ora 19.00. Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Visit Oradea în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.