Clubul Oradea Toastmasters a organizat miercuri, 11 martie, concursul local de discursuri pregătite și evaluări. Concurenții clasați pe locurile 1 și 2 din fiecare concurs vor merge mai departe la Concursul Ariei D2.

Dacă până acum, la ședințele săptămânale, membrii Clubului Oradea Toastmasters și-au exersat abilitățile de a vorbi în public, miercuri, 11 martie, a venit momentul ca aceștia să le și testeze, participând la un concurs de discursuri. Concursul a avut două secțiuni distincte – Discursuri pregătite în limba română și Evaluări în limba română -, la care au participat șapte membri.

La Discursuri, pe locul 1 s-a situat Cătălin Fetea, iar pe locul 2, Remus Toderici. La Evaluări, locul 1 a fost obținut de Remus Toderici, iar locul 2, de Mihai Zmole. Tot la Evaluări, a fost un discurs de test, susținut de Andrei Lupu (cu titlul „Bani relativi”), iar cei cinci înscriși la concurs au făcut fiecare câte o evaluare. De menționat că la secțiunea în limba engleză, Clubul Oradea Toastmasters a ales să-și desemneze direct reprezentanții. Prin urmare, la Discursuri în limba engleză, ne vor reprezenta Oana Stanciu și Alex Sălăjan, iar la Evaluări în limba engleză, Oana Stanciu și Remus Toderici. Concurenții care s-au clasat pe primele două locuri ale fiecărei secțiuni în parte sunt calificați la Concursul Ariei D2.

„La Arie, vor concura toate cele cinci cluburi, ceea ce înseamnă că vor fi zece concurenți la fiecare secțiune”, au transmis reprezentanții Oradea Toastmasters.

Înființat în anul 2010 și afiliat la Toastmasters Internațional din 2013, clubul Oradea Toastmasters este un atelier practic, în care oamenii își perfecționează abilitățile de vorbire în public și leadership într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă.

Viitoarele ședințe ale clubului vor fi anunțate pe pagina de Facebook a acestuia.