Oradea Toastmasters revine la ședințele de vorbit în public, după o periodă extinsă de trei luni în care acestea s-au desfășurat online, pe platforma Zoom.

Ședințele săptămânale ale clubului se desfășoară în fiecare miercuri, iar începând de miercuri, 8 iulie, vor debuta ședințele săptămânale în aer liber. 

Pe parcursul lunii iulie, ședințele se vor desfășura în amfiteatrul din curtea Palatului Baroc (str. Șirul Canonicilor), în intervalul orar 19.30 – 21.00.

„Pe această cale, dorim să mulțumim Episcopiei Romano-Catolice Oradea, pentru permisiunea de a folosi această locație în mod gratuit. Menționăm că întâlnirile se vor desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare și prin păstrarea distanței sociale. Participarea este deschisă publicului larg, însă doritorii vor fi nevoiți să folosească măști faciale pe durata evenimentului”, anunță reprezentanții Clubului Oradea Toastmaters.

Ce se întâmplă concret la o ședință Toastmasters? O mostră de vorbit în public prin discursuri pregătite, discursuri improvizate și evaluări.

„Dacă ești pasionat de vorbit în public sau doar curios să vezi cum se desfășoară o ședință Toastmasters, te așteptăm miercuri, 8 iulie, în amfiteatrul Palatului Baroc!”, mai transmit organizatorii.

Oradea Toastmaters este un club pentru pasionații de vorbit în public, iar misiunea acestuia este de a oferi un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la dezvoltarea personală, profesională şi la creşterea încrederii în sine.

Informații suplimentare se pot afla de la responsabilul relații publice, Laura Trif, din cadrul Toastmasters Oradea pe pagina de facebook.