Sâmbătă, 14 iulie, după o tură pe bicicletă pe frumoasele plaiuri beiușene și o degustare de produse tradiționale, pregătite de inimoșii bicicliști din zona Beiușului, va avea loc o întâlnire cu „Școala Bihor Couture”.

Acțiunea este organizată de Agenția de Management al Destinației Bihor și Asociația Micul Beiușean, la inițiativa și cu sprijinul grupului de bicicliști din depresiunea Beiușului, ca răspuns la celelalte ediții ale proiectului „Redescoperă Bihorul pe bicicletă”, inițiat în urmă cu doi ani de AMD Bihor.

Programul va cuprinde următoarele momente: traseu de bicicletă de aproximativ 30 de km, degustare de produse tradiționale, scurtă prezentare a cojocului binșenesc - istoric, simbolistica sa în trecut și importanța acestuia în prezent.

„Deplasarea se face cu autocar (microbuz) cu remorcă, din Oradea. Costul pentru transport dus-întors cu bicicleta este de 40 lei. Locul se considera rezervat doar după înscriere și plata acestor costuri la sediul AMD Bihor”, anunță organizatorii evenimentului.

Înscrierile se fac la sediul Agenției de Management al Destinației Bihor (AMD Bihor): str. Primăriei nr. 2, et. 1, ap. 6 - 7, Oradea, județul Bihor, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 16.30.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 14 iulie, la ora 7.45, în parcarea din Centrul Civic, pentru îmbarcarea în autocare/microbuze.

Cei care doresc să ajungă cu mijloace de transport proprii vor găsi pe pagina de facebook a evenimentului informații în ceea ce privește locul de pornire și vor fi rugați să completeze un formular de înscriere online pentru ca organizatorii să cunoască numărul total al participanților.

Informații privind traseul și programul evenimentului se pot afla la tel. 0722-348.825 (Răzvan Dumbravă) - AMD Bihor. Înscrieri, la tel: 0723-373.179 (Rosmann Eddie) - AMD Bihor.