Pompierii militari bihoreni s -au clasat pe primele locuri la diferite probe sportive în cadrul etapei finale a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia, desfăşurată în municipiul Iași, în perioada 12 - 14 iunie a.c., a reunit la start aproximativ 200 de sportivi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care au concurat în cadrul probelor specifice celor două discipline.

Din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a făcut parte şi echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, având în componență trei subofiţeri din cadrul Gărzii de Pompieri 1 Mai și Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea: plutonier major Lipai Bogdan, plutonier adjutant Nagy Robert şi plutonier Mălăieş Adrian.

La finalul campionatului, pompierii militari bihoreni au obținut două medalii de aur, una de argint și două mențiuni la diferite probe sportive.

Astfel, la categoria între 36 şi 45 ani, plutonier major Lipai Bogdan a câștigat titlul de campion național la Atletism, atât la proba “Săritură în lungime”, cât și la proba “Viteză 100 metri plat”.  La aceeași categorie de vârstă, la proba “Săritură în lungime” și la  Cros, “4000 metri”, plutonier adjutant Nagy Robert a obținut două mențiuni, iar plutonier Mălăieş Adrian a ocupat a doua treaptă a podiumului la proba “Săritură în lungime”, categoria de vârstă -35.