Nu mai puțin de 175 de posturi de director și 80 de adjunct sunt scoase la concurs începând de marți în județul Bihor. Cei care vor să ocupe aceste funcții trebuie să treacă trei hopuri. Primul va fi evaluarea dosarului de înscriere, al doilea, o probă scrisă iar al treilea, un interviu.  

De marți, 14 septembrie, pe pagina web a ISJ Bihor au fost publicate funcțiile vacante de director și director adjunct din județul Bihor pentru care se va organiza concurs.

La nivelul județului sunt vacante, în învățământul preuniversitar de stat, 175 de posturi de director, respectiv 80 de posturi de director adjunct. Nu se organizează în această etapă concurs pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean de Excelență Bihor și al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Până pe 26 septembrie se depun dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată, iar în perioada 27-29 septembrie are loc evaluarea dosarelor de înscriere. În data de 30 septembrie se afișează lista candidaților admiși la evaluarea dosarelor.

Proba scrisă se va desfășura în data de 15 octombrie, iar în perioada 15 noiembrie - 8 decembrie va avea loc etapa de interviu.

Monitorizarea şi coordonarea concursului de ocupare a funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ sunt asigurate de Ministerul Educaţiei, prin Comisia naţională de monitorizare şi coordonare a concursului.

Lista funcțiilor vacante și detaliile referitoare la ocuparea acestora poate fi consultată pe site-ul isjbihor.ro

În conformitate cu Calendarul concursului în fiecare etapă pe pagina web a instituției se vor posta informațiile și documentele necesare.