Copiii creșei nr. 15 ,,Căsuța Prieteniei” au marcat venirea vacanței printr-o activitate în aer liber la ,,Povești Scrise de Cai”.

 

Părinții, alături de copii și personalul creșei, au petrecut o după-amiază minunată împreună, depănând amintiri, analizând evoluția copiilor pe parcursul anului școlar, încercați fiind de sentimentul de nostalgie că s-a terminat această primă etapă elementară în dezvoltarea copilului.

Caii au fost atracția principală, iar cei de la ,,Super Faaan Party” au asigurat, și de această dată, toboganul gonflabil.

Baloane, cântece, dans, dar și multe alte jocuri și activități au întreținut energia și atmosfera pozitivă.

„Felicitări pentru prima absolvire! Astăzi, Creșa Căsuța Prieteniei își ia rămas bun de la micii omuleți, care își încep călătoria în lumea cunoștințelor. Mult succes!”, au transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială (DAS) Oradea.

Situată în Parcul Industrial, Creșa nr. 15 ,,Căsuța Prieteniei” a continuat în acest an seria colaborărilor inovatoare și parteneriate cu companii de top care împărtășesc viziunea modernă de a investi în educația copiilor. De exemplu, de Ziua Internațională a Copilului, Connect Group România, firmă localizată în apropierea Creșei nr. 15, s-a alăturat creșei ca ,,Partener în Educație”, angajații firmei fiind părinți ai copiilor ce se bucură de serviciile excelente de educație timpurie și îngrijire oferite de ,,Căsuța Prieteniei”.

„Connect Group România a susținut și sponsorizat sărbătorirea Zilei Copilului, în curtea creșei din Parcul Industrial, cu tobogane gonflabile, limonadă, Mickey & Minnie fiind atracția principală a petrecerii. De asemenea, au fost organizate jocuri și activități distractive, momentul fiind animat de veselia celor mici și multe zâmbete colorate. Înghețata a fost asigurată de Remax Prime Capital, firmă care a oferit, la acea dată, fiecărui copil și o carte de colorat”, a menționat DAS Oradea.