Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sâmbătă, 10 august, sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a unui minor de 10 ani, dintr-un camping de pe raza localității Pădurea Neagră, județul Bihor.

Autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția minorului în cursul zilei de sâmbătă, 10 august, în jurul orei 13.40. Octavian Manta a plecat dintr-un camping din localitatea Pădurea Neagră.

Polițiștii bihoreni au acționat prompt, organizând o amplă acțiune de căutare, împreună cu jandarmi, pompieri, voluntari și o dronă, care a fost utilizată pentru a survola zonele împădurite și greu accesibile.

După câteva ore de căutări, minorul a fost găsit în timp util, într-o zonă împădurită, situată la marginea localității Cuzap, județul Bihor, fiind preluat de un echipaj medical pentru o evaluare completă.

Pe această cale, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor mulțumește tuturor persoanelor și instituțiilor implicate în această operațiune, care au dat dovadă de solidaritate și au contribuit la salvarea unei vieți. ‎