Peste 20 de copii au ales sa-şi petreacă vara în paşi de dans, în cadrul taberei organizate de Exclusive Dance, în Oradea. Micuţii, cu vârste de peste 6 ani, au săptămâni tematice şi prima dintre ele, Lumea Poveştilor, i-a adus la teatru în Amfiteatrul din Cetate.

Şcoala de vară la care sunt invitaţi copiii cuprinde activităţi creative, ore de dans, limba germană şi engleză, dar şi jocuri în aer liber, dezvoltare personală, cercuri de lectură, sau excursii în Oradea şi împrejurimi. Şi pentru că tematica primei săptămâni a fost Lumea Poveştilor, copiii au venit în Amfiteatrul din Cetate, pentru a viziona spectacolul Apolodor, pinguinul călător, oferit de trupa Arcadia a Teatrului Regina.

Spectatorii mici şi mari, căci vestea spectacolelor a atras şi alţi orădeni în Cetate, au profitat de show, şi s-au ferit de soare purtând coifuri oferite de organizatori.
Apolodor, pinguinul călător se va juca şi duminică, de la ora 11.00, tot în Amfiteatru, iar din luna iulie, trupa Arcadia va îmbogăţi oferta de spectacole pentru copii.
Astfel, pe lângă Poveşti Populare Ruseşti şi Apolodor, pinguinul călător, copiii se vor putea bucura şi de Isprăvile lui Păcală, un spectacol dedicat în special publicului cu vârste mai mari de 7 ani, sau de spectacolul Hansel şi Gretel, dedicat publicului cu vârste mai mari de 3 ani.

Zilele de spectacol vor fi marţea, joia şi duminica, de la ora 11.00. Biletele pot fi achiziţionate la faţa locului, cu o oră înainte de începerea spectacolului, sau online, pe bilete.ro. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0752.165.001 (Bianca Segărceanu).