Sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea, a fost ieri, 10 iulie 2017, de la ora 10.00, gazda deschiderii Școlii de Vară Internaționale Jean Monnet intitulată „Pregătiți pentru piața muncii”.

Manifestarea se va desfășura în perioada 10 - 15 iulie 2017 și va cuprinde prezentări interactive, workshop-uri, simulări, jocuri de rol pentru un număr de 30 de studenți de la Universități din România (Oradea și Cluj - Napoca), dar și din Republica Moldova și Ucraina. Zilnic vor avea loc două module de câte 3 ore, de la 9.00 la 12.00 și de la 13.00 la 16.00.

Școala de vară se va bucura de prezență unor invitați deosebiți din Oradea, Cluj, Bruxelles, de la instituții publice naționale (parlamentari), locale (Prefectură, Primărie, AJOFM), de la companii multinaționale (Absolute Jobs, Clubul de afaceri Belgo-român Beroba, Deloitte), avocați, free-lanceri, head-hunteri, specialiști în resurse umane etc.

Evenimentul este organizat de Departamentul de Științe Politice și Științele Comunicării din cadrul Facultății de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării a Universității din Oradea.